Logo Tennisschool Challenge

Tennisschool in Leiden

Dé Tennisschool in Leiden
van Ernst Hogewoning

Op zoek naar professionele en enthousiaste tennistrainingen in Leiden? Bij Tennisschool Challenge, onder leiding van ervaren trainers, ben je aan het juiste adres. Wij bieden gediplomeerde, enthousiaste, en gemotiveerde trainers die het hele jaar door lesgeven op verschillende locaties, waaronder het Tennispark Stevenshof.

Of het nu zomer of winter is, onze trainers staan klaar om les te geven aan tennissers van alle niveaus. Tennisschool Challenge biedt hoogwaardig tennisonderwijs voor zowel beginners als gevorderde wedstrijdspelers.

Aangepaste Trainingsprogramma’s voor Iedereen

Bij Tennisschool Challenge begrijpen we dat elke tennisser uniek is. Daarom bieden wij trainingsprogramma’s op maat, zowel in de zomer als in de winter. Of je nu jong of oud bent, recreatief speelt of een getalenteerde speler bent, wij hebben de expertise om je de best mogelijke training te bieden. Onze trainers passen zich aan elk niveau en elke leeftijd aan, waardoor elke les een uitdagende ervaring wordt.

Schoolsportcursus TENNIS

In de winter- en zomerperiode organiseert Tennisschool Challenge de schoolsportcursus TENNIS, in samenwerking met Sportbedrijf Leiden. Deze cursus biedt basisschoolkinderen een speelse introductie tot de tennissport. Velen van hen ontdekken tijdens deze lessen hun liefde voor tennis en sluiten zich vervolgens aan bij een tennisvereniging. Lidmaatschap van TV Stevenshof is een voorwaarde voor de lessen op het tennispark.

Flexibele Trainingsdagen en Tijden

Bij Tennisschool Challenge begrijpen we het drukke schema van onze leden. Daarom bieden we bijna dagelijks tennislessen aan. De jeugd traint voornamelijk op woensdag, beginnend om 14.00 uur. Senioren hebben de mogelijkheid om van maandag tot en met donderdag te trainen, van 18.30 tot 22.00 uur. Op woensdagochtend bieden we lessen aan van 9.00 tot 12.00 uur, en andere ochtenden zijn ook mogelijk in overleg. Optioneel zijn er op vrijdag en zaterdag ook trainingsmogelijkheden.

Ontdek het plezier van tennis met Tennisschool Challenge in Leiden – waar passie, kwaliteit, en speelsheid samenkomen op de tennisbaan. Meld je vandaag nog aan en til je tennisvaardigheden naar een hoger niveau!

Scroll naar boven