Logo Tennisschool Challenge

Over ons

Tennisschool Challenge is de Tennisschool van Ernst Hogewoning en verzorgt tennistrainingen op verschillende locaties, zoals Tennispark Stevenshof en de Klinkenberghal.

Zowel in de zomer als in de winterperiode staan er gediplomeerde, enthousiaste en gemotiveerde trainers op de baan les te geven.

Zowel in de zomer als winter zijn dat Ernst Hogewoning en Paul Dekkers. Met dit team kan Tennisschool Challenge alle tennissers die les willen, voorzien van goed tennisonderwijs.

Tennisschool Challenge voorziet door middel van aan de groep aangepaste trainingsprogramma’s in de vraag naar kwalitatief goed tennisonderwijs. Van jong tot oud, van recreant tot talent en van beginnende tennisser tot gevorderde wedstrijdspelers. Dit houdt in dat er voor elk niveau en elke leeftijd een uitdagende training gegeven kan worden. Verder verzorgt Tennisschool Challenge in de winter- en zomerperiode een schoolsportcursus TENNIS. In samenwerking met Sportbedrijf Leiden laten wij kinderen van onder andere de basisschool op een speelse manier kennis maken met de tennissport. Ervaring leert dat een flink aantal kinderen na deze serie lessen tennis zo leuk vindt dat ze zich aanmeldt bij een tennisvereniging. Voor de lessen in de winter in de Klinkenberghal kan iedereen zich aanmelden, voor de lessen bij TV Stevenshof is een voorwaarde dat men lid is van de betreffende vereniging.

Tennisschool Challenge biedt bijna dagelijks les aan, zowel in de zomer als in de winter. De jeugd traint voornamelijk op woensdag. Dan starten we met de jongste jeugd vanaf 14.00. De senioren trainen op maandag t/m donderdag.  Doordeweeks van 18.30 tot 22.00. Op woensdagochtend wordt er van 9.00 tot 12.00 les gegeven. Andere ochtenden zijn ook mogelijk, in overleg. Op vrijdag en zaterdag optioneel.

Scroll naar boven